Cloud baseret fakturahåndterings løsninger – hvorfor er det interessant for regnskabsafdelingen?

En cloud baseret løsning betyder at man får en løsning som ligger i ‘skyen’ og online, fremfor at den ligger offline på bestemte computere i regnskabsafdelingen. Det smarte ved at have alle sine aktiver i skyen er at det hele er online. Men hvorfor er det interessant for dig som økonomiansvarlig? Det forsøger vi at svare på i dette blogindlæg. 

Rent praktisk

Først og fremmest er der nogle praktiske fordele ved at have sine regnskabs aktiver i skyen. Hvis virksomheden på ulykkeligvis udsættes for tyveri eller brand, og alle aktiver bliver tilintetgjort, vil alle de regnskabs aktiver som ligger i skyen, stadig være okay. Derudover, ved både at gøre processor som økonomistyring og fakturahåndtering, elektroniske og cloud baserede, kan udstyr som computere også nemmere udskiftes. Derfor er det rent praktisk set, en god løsning at få en cloud baseret fakturahåndterings løsning. 

Forsvundne fakturaer og bilag

Noget alle bogholdere kan nikke genkendelse til, er at der i ny og næ forsvinder en faktura, som derfor ikke bliver betalt til tiden. Det koster virksomheden penge og tid. Ved at have en cloud baseret fakturahåndterings løsning, ligger alle fakturaer i skyen, og kan derfor ikke forsvinde, som fakturaer kan, når man arbejder med dem manuelt. Derfor, hvis man har en cloud baseret løsning, bliver faktura flowet gjort nemmere og man fjerner de menneskelige fejl i processen. 

Alle kan godkende

I alle regnskabsafdelinger, kender man til at skal ud og have godkendelser fra mange led i virksomheden. Det kan godt tage lang tid, og der kan ske mange menneskelige fejl undervejs. Med en cloud baseret løsning, kan alle medarbejdere få adgang til fakturahåndterings løsningen, og herved kan alle de relevante medarbejdere godkende de specifikke fakturaer. Fordi løsningen er cloud baseret, betyder det at man ikke behøver at have downloadet og integreret løsningen for at kunne godkende. Man skal kun bruge en internetadgang og en bruger. Derfor kan man godkende fakturaer, lige meget hvor man geografisk er placeret. Det betyder at man som produktionsmedarbejder kan godkende fra lageret, at læreren kan godkende fra klasselokalet, at CEO’en kan godkende fra sit kontor og at sælgeren kan godkende fra sin bil, når han er ude at sælge. 

En cloud baseret løsning betyder at din regnskabsafdeling sparer både tid og penge når der skal arbejdes i bogholderiet.

Vil du vide mere om hvorfor det er smart at vælge en cloud baseret løsning til fakturahåndtering? Så læs mere her.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg dit økonomisystem herunder

Hvordan fungerer Elektronisk Fakturahåndtering med dit økonomisystem?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.