Strategisk kommunikation – Anno 2021

Strategisk kommunikation handler om at skabe værdi for din virksomhed ved at knytte virksomhedens kommunikationsmål til virksomhedens forretningsmål. Men hvordan kommer vi derhen?

Mikkel Tholstrup Dahlqvist

Hvordan skaber og vedligeholder man som virksomhed et positivt omdømme i medierne og i den brede offentlighed?
Det har jeg arbejdet målrettet med i mere end 10 år som PR- og kommunikationsrådgiver for en lang række danske virksomheder – heriblandt Europas mest kendte velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby.

Jeg har lært mit håndværk hos et af landets største PR-bureauer og oparbejdet tætte relationer til redaktionerne hos Danmarks meste toneangivende medier samt en lang række lokale og regionale medier. Det giver mine kunder og samarbejdspartnere de bedste muligheder for et positivt samspil med medierne og dermed de bedste resultater.

KommPress er er et PR- og kommunikationsbureau, der tilbyder ydelser inden kommunikations- og presserådgivning. Bureauets kommunikatører og journalister hjælper brands, virksomheder og offentlige organisationer med strategisk kommunikation, public relations, public affairs, krisekommunikation, employer branding samt tekst- og videoproduktion.

Vores mission er at skabe resultater med dine historier.
Det gør vi gennem et stærkt samarbejde baseret på tillid og en solid indsigt i kundens virksomhed/organisation, markedsvilkår, målgrupper etc.

Vi kan hjælpe med:

Presserådgivning og -produktion
Vi hjælper dig med af få dine budskaber i medierne. Det kan f.eks. være i forbindelse med store events, et nyt samarbejde, offentliggørelse af årsregnskab, opkøb, nye produkter eller lignende.

Kernefortælling
Vi hjælper dig med at lægge en strategi for din kommunikation, så den understøtter dit formål og din forretning. Er du en privat eller en offentlig virksomhed og vil øge kendskabet til dit produkt eller service, og vil du positivt påvirke dine målgruppers viden, holdning og adfærd, så bør du lægge en skarp kommunikationsstrategi.

Video
Vi hjælper dig med at fortælle dine gode historier gennem levende billeder. Efterfølgende hjælper vi dig med at få dem ud til dine målgrupper, så det skaber værdi for din forretning. I et konkurrencepræget mediebillede brænder video igennem og gør dine historier let tilgængelige og forståelige for dem, der ser med.

Indhold
Vi hjælper dig med at lave indhold til alle dine platforme. Vi kan hjælpe med alt lige fra skrevne tekster til f.eks. hjemmeside, nyhedsbrev eller blog, korte og fængende tekster til sociale medier, til visuelt indhold, der kan tage form som billeder og video.

Sociale medier
Vi hjælper dig med at lave indhold til dine sociale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram. Der er mange måder at drive sine sociale medier på, og vi rådgiver dig i at finde den helt rigtige. Vi hjælper gerne med at identificere jeres gode historier, producere indholdet, opsætte kampagner eller lave målrettet annoncering.

Krisekommunikation
Vi hjælper dig med akut bistand, hvis du står i en krise eller en anden forretningstruende situation, som kræver omgående handling. Det kan være alt fra en krise, der er opstået i kølvandet på dårlig omtale på eks. et socialt medie eller i et klassisk nyhedsmedie.

Intern kommunikation
Vi hjælper dig med at styrke din organisations interne kommunikation. Medarbejdere, medlemmer og samarbejdspartnere er vigtige at tale med og lytte til løbende. Vi hjælper dig også med at sætte din kommunikation i system, så du får et bedre employer brand, bedre omdømme og mere tilfredse medarbejdere.

Kampagner
Vi hjælper dig med at forbedre og afvikle kampagner, der kan flytte målgruppernes holdning og adfærd.

Strategier
Vi hjælper dig med at lægge en strategi for din kommunikation, så den understøtter dit formål og din forretning. Er du en privat eller en offentlig virksomhed og vil øge kendskabet til dit produkt eller service, og vil du positivt påvirke dine målgruppers viden, holdning og adfærd, så bør du lægge en skarp kommunikationsstrategi.

Analyse
Vi hjælper dig med at analysere dine målgrupper og din kommunikation. Analyser giver dig viden om, hvad dine kunder, interessenter eller medlemmer mener om din organisation. Det giver jer redskaberne til at kommunikere ud fra indsigt og viden, så vi sikrer os, at indsatserne har den effekt på målgrupperne, som er planen.

Interessevaretagelse
Vi hjælper dig med at blive hørt og få indflydelse hos dine interessenter. Når vi arbejder med interessevaretagelse, gør vi det strategisk, hvor vi kortlægger interessentlandskabet, finpudser budskaber, hjælper dig med indsatser i medier, sætter møder op med de vigtigste interessenter og klæder dig på til at fremlægge de mest relevante synspunkter.

Bæredygtighed
Vi hjælper dig med at lave en strategi for dine CSR-aktiviteter, herunder eks. bæredygtighed. Det skal sikre, at dine indsatser gavner både sagen, du støtter, dit brand og din forretning. Vi kan også hjælpe dig med konkret eksekvering i tekst, billede og video. Det kunne eks. være din årlige CSR-rapport.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi skaber resultater for din virksomhed.

Mikkel Tholstrup Dahlqvist
Tlf: 20157076
Mail: mtd@kommpress.dk

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg dit økonomisystem herunder

Hvordan fungerer Elektronisk Fakturahåndtering med dit økonomisystem?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.