Integration til Concorde C5

Vi guider dig igennem hvor nemt det er at integrere Elektronisk Fakturahåndtering til dit økonomisystem, Concorde C5.

Virker tanken om at få integreret Elektronisk Fakturahåndtering til dit økonomisystem, C5, til at være en kompliceret proces? Læs med, og find ud af hvor let integrationen og brugen af systemet er.

Da Elektronisk Fakturahåndtering kan installeres som udvidelse uden tilpasninger til standardobjekter, er systemet nemt og hurtigt at installere, uden behov for ekstra analyse og udvikling i C5.

Samtidig kan du løbende opdatere dit økonomisystem, uden løsningen skal håndbæres mellem versioner.

Eventuelle allerede etablerede tilpasninger i C5 kan virke sammen med Elektronisk Fakturahåndtering og der kan frit udvikles tilpasninger ved siden af vores connector.

Alle data sendes automatisk ind i økonomisystemet, og du undgår dermed manuelle indtastninger, får automatisk oprettet dine betalinger og klargjort godkendte bilag til bogføring.

Elektronisk Fakturahåndtering adapterer sig automatisk til opsætningen i økonomisystemet, så er du f.eks. på en C5 vil du automatisk kunne tilgå købsordrer, standard dimensioner, projekt og art m.fl.

Da vi har hyldevareintegrationen til C5, er det vores erfaring at en installation typisk med projektkoordinering tager 2-4 uger.

Som økonomiansvarlig hos jer vil I hver uge modtage en opdateret projektplan hvorhenne vi er i projektet indtil dagen kommer hvor I vil få brugerundervisning og opstart.

Alt er inkluderet i prisen – ingen ekstraomkostning og ingen overraskelser.

Opsætning, brugerflow, licenser til løsningen, EAN nummer, scanløsning tilkobling, undervisning, forslag til breve til kunder og medarbejdere for information om nyt tiltag i økonomi…

Med andre ord, vi holder i hånd til løsningen er vel integreret, og I som kunde er 100% tilfreds.

Business-View´s løsning ’Elektronisk Fakturahåndtering’ ligger som en selvstændig hostet løsning og udvidelse til C5.

Det betyder at jeres kollegaer kan nøjes med en kort introduktion til vores løsnings mobil- eller webapp.

Administratorer og evt. superbrugere af systemet vil på uddannelsesdagen få en grundig oplæring, og vil kunne tage løsningen i brug med det samme. Det er så enkelt og intuitivt.

Ønsker I på et tidspunkt at skifte C5 ud, kan I blot tage vores løsning med over i nyt økonomisystem og dermed undgår I at jeres brugere skal forholde sig til ny læring i forhold til bilagshåndtering.

Med automatisk distribution slået til, kan bilaget helt selv finde frem til rette 1. godkender, på baggrund af de data der fremgår af bilaget eller regler opsat på leverandøren.

Efter 1. godkendelse vil bilaget finde vej frem til 2. godkender ud fra det flow som administratoren har valgt ved opstarten af løsningens igangsættelse. (Dette kan der selvfølgelig nemt ændres på af administratoren).

Efter bilaget har været igennem virksomhedens ønskede flow, lander den i bogholderiet for endelig godkendelse og replikering til C5, med alle data overført. Ingen manuelle indtastninger i økonomisystemet mere, hverken varebeskrivelse, kreditor, FIK koder eller andet, alt løftes elektronisk fra vores løsning til C5.

Dermed automatiseres processen for postfordeling og giver yderligere tidsbesparelser.

Overvejer I måske på sigt en udskiftning af jeres C5, og vil I gerne i gang med at digitalisere – men skift af økonomisystemet et stort skridt for jer?
Så anbefaler vi, at I begynder med at få Elektronisk Fakturahåndtering til jeres nuværende system – for allerede her er I kommer langt i jeres digitaliseringsproces og bæredygtighed.
Når I på sigt ønsker at opdatere eller skifte C5 ud, kan I blot tage vores Elektronisk Fakturahåndtering løsning med. Dermed undgår I, at jeres brugere både skal forholde sig til nyt økonomisystem og digital bilagshåndtering på samme tid.

Med Elektronisk Fakturahåndtering får du automatisk tilkobling til NemHandel-netværket for modtagelse af elektroniske fakturaer uden behov for opsætning i C5.

Herefter kan du modtage elektroniske fakturaer via EAN/GLN, og får præsenteret en visuel visning af data, som var fakturaen kommet via PDF eller scanning.

EAN-fakturaer er 100% fri for fejlfortolkninger fra fx. scanning.

Efter modtagelse bliver fakturaen automatisk sendt i godkendelsesflow, som alle andre kreditorbilag.

Efter godkendelse bliver alle data indlæst i de korrekte nøglefelter i C5. Her får du samtidig en knap, så du altid har direkte adgang til bilaget. Er der tale om en kreditorfaktura, der kommer på baggrund af en købsordre, kan den automatisk matches op mod købsordren, så godkendelsen kan automatiseres i et særskilt godkendelsesflow.

Se vores priser her.

Integration af Elektronisk Fakturahåndtering til C5

Med en integration af Elektronisk Fakturahåndtering til C5 kan du modtage bilag af alle formater. Dette inkluderer både EAN, pdf eller som et scan. Når fakturaen er sendt til fakturahåndteringsløsningen, sendes den til godkendelses flow hos de kollegaer som skal godkende denne, før den ender i C5.

Alle bilag og informationer sendes direkte og automatisk fra Elektronisk Fakturahåndtering, og ind i C5. Herved, fjernes alt manuelt arbejde med at indtaste FIK-koder, kreditornotaer, udlægskvitteringer osv.

Har du en ældre udgave af C5, og gerne vil i gang med digitaliseringsprocessen i regnskabsafdelingen, kan elektronisk fakturahåndtering være en god start.

Når du så er klar til at ændre ERP-system, kan elektronisk fakturahåndtering let og hurtigt integreres med det nye system. Herved ender du ikke ud i at skal lære to nye systemer at kende.

Gorm Rosborg fra Ardex fortæller om hvor let løsningen er at implementere i en virksomhed.

Gorm Rosborg - Ardex

Dianna fra Dansk Kennelklub fortæller om deres tilkøb af udlægshåndtering til brug af udlæg og rejseafregning.

Dianna - Dansk Kennelklub

Vi udregner og sender en pris bestemt ud fra din virksomhed og Concorde C5, på 1 sekund. Når informationerne er sendt, vil du modtage en mail med en udregnet pris specifikt efter dine behov.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg dit økonomisystem herunder

Hvordan fungerer Elektronisk Fakturahåndtering med dit økonomisystem?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.