Hvide sneakers, blå jeans, og god for………21 milliarder.

Citat Bolette Elsøe – Finans.dk

Crowdstrike-milliardæren George Kurtz besøger sit danske opkøb: »Jeg er her for at vinde«

 

»Han er ret meget nede på jorden, synes du ikke?« spørger en skjorteklædt medarbejder nede foran den gamle stationsbygning Østbanen i Aarhus, hvor softwarevirksomheden Humio har til huse.

Og nej, man fornemmer ikke, at manden over for iklædt hvide sneakers, blå jeans og en lyseblå blazer har opbygget et cybersikkerhedsimperium og har en personlig formue på 21 mia. kr.
Ja, du læste rigtigt: 21 milliarder.

Manden hedder George Kurtz, og i 2021 placerede han sig som nummer 281 på Forbes 400-listen over USA’s rigeste. Højere end Donald Trump, der sidste år røg helt ud af listen. Kun de to små sorte mærkater på de hvide gummisko, der viser Prada-logoet, og de mange folk og sortklædte bodyguards-lignende typer, der opvarter ham, afslører at George Kurtz, er en mand med succes.

Hans it-virksomhed Crowdstrike, der har en værdi på den amerikanske børs på svimlende 325 mia. kr., opkøbte sidste år den aarhusianske softwarevirksomhed Humio for 400 mio. dollars, svarende til 2,7 mia. kr.

Efter coronaforsinkelser er amerikaneren nu for første gang på kort visit for at hilse på folkene bag hans danske investering.

Slår man den amerikanske drøm op i ordbogen, står der: »Et sæt af værdier og idealer bygget på forestillingen om, at enhver amerikaner ved flid og arbejdsomhed kan opnå velstand og kravle op ad den sociale rangstige.« Og den beskrivelse passer meget godt på Mr. Kurtz.

Læs hele historien her

Tilbage til nyhedsbrevet her

Forsat rigtig god læsning

Med venlig hilsen
business-view.dk
Har I spørgsmål eller ønsker kontakt – så klik her

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg dit økonomisystem herunder

Hvordan fungerer Elektronisk Fakturahåndtering med dit økonomisystem?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.