Dette siger skolerne om Business-Views Elektronisk Fakturahåndtering

Vi kender det alle. Vi har travlt på skolerne, nye elever, revision, fakturahåndtering, løn – alle mulige bogholderimæssige arbejdsopgaver på både friskoler, efterskoler, højskoler og privatskoler. Kort sagt, vi har travlt med travlt på..

Vi kender det alle, og skridtet til at optimere i bogholderiet kan være laaaangt – men for egen skyld, for skolens skyld, for miljøet skyld, og for konkurrencens skyld, så skal der effektueres – også i bogholderiet, vi skal prøve noget nyt, og det kan være svært når man har et hav af muligheder. Men hvis en bekendt anbefaler det, kan det jo ikke være helt skidt. 

Vi hos Business-View har kunder fra alle brancher, men er specielt stolte af nu at kunne sige vi har nået skole nummer 100 som har taget imod vores løsning indenfor Digital håndtering af fakturaer indenfor forskellige skoler som Efterskoler, Friskoler og Højskoler, og Privatskoler – som dagligt bruger vores elektroniske faktura løsning.

Nedenstående udtalelser samlet sammen fra efterskolerne

Kirsten Straadt, Rejsby Europæriske Efterskole:

“Digital håndtering af fakturaer har formindsket min tid af behandlingen af fakturaer – indtastning af fakturaer og eventuelle menneskelige fejl ved indtastningen, da tiden er knap som skolesekretær, er formindsket i en mærkbar grad. Den digitale håndtering har også bidraget med, at konteringen af fakturaerne er uddelegeret til den indkøbsansvarlige, så her er også en tidsbesparelse til mig. Kollegerne, lige fra køkkenlederen til fysiklæreren er blevet mere bevidste om ens indkøb, da fakturaen kommer direkte til en selv i første omgang – dernæst forstanderen og til sidst mig som økonomiansvarlig. Vi har måske sparet en 4-5 timer ugentligt (tidsmæssigt), men det er meget varierende. Desuden skal jeg heller ikke løbe rundt efter kolleger til underskrift af fakturaer inden de må indtastes – det hænder jo også at fysiske fakturaer er bortkommet for kolleger. Samfundet er undervejs til at bliver papirløst, hvilket denne digitale håndtering i høj grad bidrager med. (Før havde 12 mapper til bilag, hvilket nu er begrænset til 4 – og vi fortsætter med at beskære)”

Lotte Tangrid Rune, Brøndby Idrætsefterskole:

“Selve arbejdsgangen med at få indhente godkendelser på fakturaerne fra de enkelte medarbejdere i huset, er jo helt væk nu. Det har klart gjort det lettere for administrationen at få godkendt bilagene. Inden vi fik Digital Håndtering af Faktura, vil jeg tro at jeg brugte mellem 3-4 timer på en uge. Fakturaen skulle printes ud, godkendes af kollegaer, konteres og bogføres. Herefter skulle betalingen underskrives at forstanderen, overføres til banken og godkendes af 2 personer. Så alt efter måneden, kunne dette godt tage noget tid. Jeg vil tro at jeg bruger 1 time om ugen på Digital Håndtering af Fakturaer nu”

Benita Suhr, Balle Fri og Efterskole

“Digital håndtering af fakturaer har optimeret vores bogholderi på den måde at fakturaerne kommer automatisk ind i systemet via EAN nr. Således slipper vi for hele den manuelle håndtering af fakturaerne. I forbindelse med godkendelsesproceduren af fakturaerne sker det også meget hurtigere da den enkelte ansvarlige for fakturaen kan tilgå den, hvor end de er og vi slipper for at bruge tid på at rykke for faktura til betaling hos den enkelte og dermed bliver fakturaerne betalt rettidigt. Det er også blevet meget enklere at fremsøge en faktura samtidig med at de ansvarlige for den enkelte faktura selv kan gå ind i systemet og fremsøge en faktura hvis de har brug for det. Det er også en fordel at man kan lave notater til den enkelte faktura i systemet. Derudover har vi samlet sparet ca. en arbejdsdag om ugen ved at overgå til digital håndtering af faktura. Plus skulder og arm for den der tastede alle faktura før ikke længere er så belastet.Det har været total win-win for os. Et virkelig godt system og har man brug for hjælp så får man det. Kompetente medarbejdere som sætter sig ind i hvordan lige præcis vores skole kører faktureringen igennem.”

Udtagelser fra andre efterskoler:

“At ikke mere skulle skrive FIK koder, kontrollere kontonumre, sikre der ikke kommer dobbelte fakturaer til betaling – det skulle vi have gjort for lang tid siden…
Dejligt system – som vi varmt vil anbefale – og vi er nu med på optimering omkring bæredygtighed på skolen.”

“Vi benytter jeres udlægsportal også, og hvor er det nemt og et system som vores kollegaer kan finde ud af – nu er vores bogholderi fuldstændig uden bilag – alt hos os foregå digitalt. Lidt nervøs i starten om vores kollegaer ville kunne finde ud af dette udlægshåndtertingsprogram, – men det er taget så godt imod, og hjælpe mig i bogholderiet.”

Nedenstående er et udsnit af de Skole (Efterskoler, Friskoler og Højskoler, og Privatskoler) som i dag har tilmeldt sig Business-View Elektronisk Fakturahåndtering

Askov Højskole, Balle Efterskole, BGI Akademiet, Brøndby Idrætsefterskole, Bøvling Idrætsefterskole, Efterskolen for Scenekunst, Efterskolen Solbakken, Emmerske Efterskole, Farsø Efterskole, Femmøller Efterskole, Frydensberg Efterskole, Faarevejle Efterskole, Glamsbjerg Fri og Efterskole, Gunslevholm Efterskole, Halstedhus Efterskole, Hoptrup Efterskole, Husby Efterskole, Høng Efterskole, Haarby Efterskole, Idrætsefterskolen Ulbølle, Idrætshøjskolen Aarhus, ISI idrætsefterskole, Ladelund Efterskole, Livsstilshøjskolen Gudum, Lunderskov Efterskoler, Lystruphave Efterskole, Mariager Efterskole, Nordjyllands Idrætshøjskole, Nørgaards Højskole, Odsherred Efterskole, Oure Efterskole Sport & Performance, Ranum Efterskole, Rejsby Europæiske Efterskole, Ringe Fri-og Efterskole, Ryslinge Høj-og Efterskole, Rønde Højskole, Silkeborg Højskole, Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole, Sofie Rifbjerg Efterskoler, Sportsefterskolen SINE, Sundeved Efterskole, Sydøstsjællands Idrætsefterskole, Tølløse Privat-og Efterskole, Vejle Idrætsefterskole, Vejstrup Efterskole, Waldemarsbo Efterskole, Østerskoven Efterskole, Aalborg Sportshøjskole, Idrætshøjskolen Bosei, Osted Fri-og Efterskole, Næsgaard Efterskole, Sorø Fri Fagsskole, Struer Fri Fagskole, Haldege Efterskole, Thorsgaard Efterskole, Svenstrup Friskole, Djursland Folkehøjskole, Sdr Nærå Friskole og Midtfyns Efterskole, Hjemly Fri-og Idrætsefterskole, Glamsdalens Idrætsefterskole, Hammerum Fri-og Efterskole, Tirstrup Idrætsefterskole, Frøbjerg Orte Friskole, Seniorhøjskolen, True North Efterskole og flere endnu…  

Ønsker i en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din skole, så endelig kontakt os her.

Hvis du gerne vil læse flere gode ord fra vores kunder, så se mere her.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg dit økonomisystem herunder

Hvordan fungerer Elektronisk Fakturahåndtering med dit økonomisystem?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.